Általános szerződési feltételek

www.szikladesign.hu

 

A jelen általános szerződési feltételek (“ászf”) a www.szikladesign.hu weboldalon a Cseri Klaudia e.v. által végzett termékértékesítésre vonatkoznak, közte és a vásárlók közötti jogviszony részleteit határozzák meg. A www.szikladesign.hu weboldalon keresztül a jelen ászf-ben meghatározott feltételek mellett lehet vásárolni.

 

CÉGADATOK:

Az adatkezelő vállalkozás fontosabb adatai a következők:

Vállalkozói név: Cseri Klaudia e.v.
Székhely: 6000 Kecskemét Széchenyi krt. 35. 2/9
Nyilvántartó cégbíróság: 
Adószám:  56943830-1-23
Képviselő neve: Cseri Klaudia ev.
Telefon: 06 30 239 1950
Email cím: szikladesign@gmail.com

Rendelés / rendelés érvényes lemondása:

A rendeléseket interneten keresztül fogadjuk a www.szikladesign.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján.
Beérkezett megrendeléseiket e-mailben visszaigazoljuk.


A rendelés érvényes módosítása vagy lemondása:

Vevő a rendelését a visszaigazolt leadás napján 17 óráig, a 17 óra után leadott és visszaigazolt rendelést pedig másnap 10 óráig módosíthatja és/vagy mondhatja le kizárólag írásban a szikladesign@gmail.com e-mail címen.

Törekszünk a rendelések lehető leggyorsabb teljesítésére, ezért érdemes minket mielőbb értesíteni az esetleges változásokról. Miután egy csomag már elhagyta a raktárunkat, nem áll módunkban a rendelés módosítását vagy lemondását elfogadni.

 

Termékinformáció:

Eladó mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a termék paramétereinek a valóságnak megfelelő leírása illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik. Mivel minden termék kézzel készül ezért esetenként színükben eltérhetnek a képen szereplő terméktől. Kérjük ennek szíves figyelembevételét!


Árak:

A honlapon feltüntetett eladási árak Forintban vannak megadva, Általános Forgalmi Adó mentesek és szállítási költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási költségek a Vevőt terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek többlet-költségeként szerepelnek. Eladó az árváltoztatás jogát fenntartja, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a honlapon szerepel.

Szállítás:

Kétféle szállítási mód áll rendelkezésre. Gyors és megbízható csomagszállítást kínálunk GLS csomagküldő szolgálattal.  A rendelés feladása után a csomagküldő szolgálat garantálja a 1 munkanapon belüli kézbesítést. A küldemények online nyomkövetése lehetséges az GLS honlapján keresztül. Az ehhez szükséges ragszámot külön kérésre továbbítani tudjuk a Vevő felé. A Magyar Posta által küldött küldemények ajánlott, elsőbbségi levél formájában kerülnek feladásra.

Szállítási díj:

GLS futárszolgálattal: 1200 Ft.
Utánvétes rendelés esetén:+985 Ft

Magyar Posta ajánlott, elsőbbségi levélként: 700 Ft

Eladó mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti szállítási határidőt betartsa. Mindazonáltal nem tudunk felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél, a Vevő vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.

A szikladesign.hu honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk. 

Fizetési módok:
Eladó háromféle fizetési módot kínál:


1. Banki átutalásos fizetés (előre utalás)
Vevő a rendelését követően internet bankján keresztül vagy a számlavezető bankjánál helyben átutalja a rendelt termék(ek), plusz a fentiekben megjelölt szállítási díjat az Eladó következő bankszámlaszámára: 
Cseri Klaudia ev.
CIB Bank 10700103-13195704-51100005

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra.
Banki utalásnál a két bank közötti transzfer 1-2 munkanap is lehet. 

Amennyiben Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 7 munkanapon belül van lehetősége a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a 8. munkanapon a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül. 

2. Utánvét
Vevő (Címzett) a csomag átvételekor fizeti ki a megrendelt termék(ek)et, plusz a fentiekben megjelölt szállítás díjak együttes összegét a futárnál tudja rendezni készpénzben, vagy bankkártyával. 

3. Bankkártyás fizetés – Barion

A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez opcionális. Neked ingyenes a fizetés, a regisztráció és a Barion tárca használata is. Kényelmes, nem kell soha többé beírnod a kártyaadataidat nem csak az adott kereskedőnél, hanem egyetlen más Barion elfogadónál sem. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013 Barion Payment Zrt. Székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 


Elállási jog elégedetlenség esetén:
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26) Kormányrendelet alapján a termék átvételétől számítva 14 naptári nap áll Vevő rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. Ehhez a visszavonási joghoz Vevőnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely (ingyenes szállítás esetén is) a Vevőt terheli. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében. Kérjük, hogy a terméket ajánlottan adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. A visszafizetés banki átutalással történik. Amennyiben a rendelést nem banki utalással fizette, a Vevő banki adatai szükségesek a visszatérítéshez.

Visszaküldés:
A termékek visszaküldése kizárólag postai vagy más futár szolgáltatói úton lehetséges. A visszaküldés költsége a Vevőt terheli, kivéve ha a kiküldött termék nem egyezik meg a megrendelt termékkel. Amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a visszaküldés költsége visszatérítésre kerül a Vevőnek. Ebben az esetben Eladó garantálja a rendelésnek megfelelő termék kiküldését, és átvállalja a szállítási költséget.

Jogi hézagok és kiegészítések:
Amennyiben az Általános Vásárlási Feltételek valamely pontja jogilag hatástalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatástalan vagy hiányos részek helyett a Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.