Szállítás

Szállítási módok és díjak :

 Házhozszállítás futárszolgálattal (GLS):

A GLS  futárszolgálat kézbesíti a csomagokat, minden hétköznap 8-17 óra között.
Érdemes ennél a szállítási módnál egy olyan címet megadni,ahol ebben az időintervallumban elérhető vagy. (Pl. munkahely)
A csomagok érkezési ideje feladástól számított 1-2 munkanap.
Árak: 
Előreutalás után/Barion fizetéssel: 1500 Ft
Utánvétellel 1500+500 Ft = 2000 Ft

Magyar Posta által:

DÍJAK: 
Előreutalás után/Barion fizetéssel: 700 Ft (ajánlott-elsőbbségi levélként  50 gr.-ig)

15.000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk!


A megrendelt, és kiszállított, de a Felhasználó által át nem vett, és előzetesen vissza nem mondott csomagok szállítási költségét, valamint a visszaszállításból eredő többletköltséget az Üzemeltető kiszámlázza a Felhasználó részére, melyet haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül köteles az Üzemeltető bankszámlájára átutalni! A visszaszállítás, és adatfeldolgozás költsége minden esetben bruttó 2000 Ft, amely az eredetileg felszámolt szállítási költséghez adódik.

A számlát elektronikusan állítjuk ki, és a rendelésben megadott e-mail címre küldjük el. 

A megrendelt termék(ek)et a vevő által kiválasztott szállítási mód fuvarozója szállítja házhoz.  Cseri Klaudia ev. a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget.
A kiszállítás a fuvarozó saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja.

Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérjen igazolást, de legalább kérje meg a kézbesítőt, hogy írja alá dátumozva az átvett küldemény csomagolását, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát, amelyeket kérjük, őrizzen meg. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához.

 

POSTAI FELADÁS:
 
Megrendelés végösszeg               Szállítási költség ajánlott levélként 50 gr.-ig
0 Ft 14999 Ft 700 Ft
15 000 Ft  – 0 Ft
 
GLS FUTÁRSZOLGÁLAT:
 
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 14 999 Ft 1 500 Ft
15 000 Ft 0 Ft